Informasjon om helseavdelingen

Vi er et team av skandinavisktalende fysioterapeuter som er autoriserte til å jobbe med refusjon fra Helfo. Prisene er derfor etter Helfo sitt takstsystem. Det er også mulig få behandling uten rekvisisjon og refusjon fra Helfo.

Vi tar imot alle typer diagnoser, men har vårt spesiale innenfor revmatisme og muskel- og skjelettplager. Vi gjør en grundig undersøkelse og lytter til pasientene. Deretter forsøker vi å finne årsaken til smertene/problematikken. Vi har mange forskjellige behandlingsteknikker:

  • Mobilisering
  • Triggerpunktsbehandling
  • Tensbehandling
  • Kinesiotape
  • Akupunktur
  • Ultralyd
  • Redcord
  • Aktiv trening
  • osv. osv

Vi tilbyr forskjellige gruppetreninger, bl.a. gruppetrening i varmtvannsbassen.

Arbeidstider

Fysioterapeutene arbeider mandag til fredag kl. 08.00 til 16.00 . Vår norsktalende sykepleier arbeider mandag til fredag kl. 09.00 til 14.00. Norsk lege mandag, onsdag og fredag kl. 09.00 til 11.00.

Send en e-post til Helseavdelingen

* Må fylles ut

Personalet vårt

Eivind Jahr, lege

Eivind Jahr, lege

Personalia: Norsk, født i Tromsø. Snakker spansk og engelsk.

Kompetanse: Medisinstudier fra Poznan University of Medical Sciences i Polen, fullført I 2013.

Praksis: Ett år sykehusturnus på sykehuset i Kirkenes, ½ år distriktsturnus i Tana kommune. Et halvt år som allmennlege i Stranda kommune, Møre og Romsdal. Deretter praksis i Spania.

Javier Lucas Gasch, sykepleier

Javier Lucas Gasch, sykepleier

Personalia: Født i Spania. Snakker norsk og engelsk.

Kompetanse: Sykepleierutdannelse i intensiv sykepleie, master i ledelse fra Universitetet i Valencia.

Praksis: To år i Bodø på henholdsvis Nordland Sykehus, Mørkved hjemmesykepleie og Hovedjordet sykehjem. Flere år på Fundacion Betanien i Albir.

Emilia Nilsson, fysioterapeut. Avdelingsleder for helseavdelingen.

Emilia Nilsson, fysioterapeut. Avdelingsleder for helseavdelingen.

Personalia: Født i Sverige. Snakker norsk, spansk og engelsk.

Kompetanse: Psykologi, diplommassør og fysioterapeut fra Uppsala Universitet. Triggerpunktsbehandling med nåler i 2013. Foretaksøkonom, første året, i 2016 fra Gävle Høgskola.

Praksis: Student på Reuma-Sol og deretter fysioterapeut i to år. Ett år i primærhelsetjenestens rehabilitering i Stockholm. Deretter tilbake til RS som fysioterapeut og assisterende avdelingsleder og nå som avdelingsleder.

Diana Toro, fysioterapeut. Assisterende avdelingsleder for helseavdelingen.

Diana Toro, fysioterapeut. Assisterende avdelingsleder for helseavdelingen.

Personalia: Født i Colombia med spansk som morsmål. Snakker engelsk, svensk og norsk.

Kompetanse: Fysioterapeut fra Karolinska Institutet, Sverige i 2005. Videreutdanning i fysioterapi for eldre ved Høyskolen i Oslo i 2010. Spesialisering i fysioterapi for voksne med nevrologiske lidelser, hjerterehabilitering, lungeproblematikk hos personer med muskelsykdommer. Ulike kompetansegivende kurs (akupunktur, nevromuskulær teiping, kinesioteiping, m.m.)

Praksis: Har jobbet som fysioterapeut i Sverige på Norrtälje sjukhus og ett avlastningshem for eldre. I Norge som kommunefysioterapeut i Berlevåg og som fagansvarlig fysioterapeut i Halden kommune. Begynte som fysioterapeut på Reuma-Sol høsten 2014, er representant for de ansatte i styret for Reuma-Sol Senter og tillitsvalgt.

Maria Leed Krøs, fysioterapeut.

Maria Leed Krøs, fysioterapeut.

Personalia: Dansk. Snakker spansk, engelsk, norsk.

Kompetanse: Utdannet fysioterapeut fra University College Nordjylland. Kurs 1, 2 og 3 i kinesioteip, Muligan del A og B, 2016 Acunova nålebehandlingskurs og privatkurs om Kaltenborn. Spesialitet: mobilisering av ledd og bindevevsmassasje.

Praksis: Ca ett år som fysiterapeut på Brovst Sunhedshus, Danmark. Fysioterapeut ved Reuma-Sol i ulike perioder i årene 2013 og fram til i dag. Fysioterapeut ved Det Skandinaviske Fysikalske Institutt Puerto Rico, Gran Canaria i ulike perioder i årene 2014 – 2016. Arbeider nå som fysioterapeut og ansvar for Public Relation på RS.