Nyheter

Giverglede gir resultater for Reuma-Sol

En innsamlingsaksjon for oppussing av leilighetene på Reuma-Sol ble lansert i sommer. Allerede har flere lokallag og fylkeslag i NRF engasjert seg og gitt midler til oppussingen.

les mer

Hvordan virker Helfos refusjonsordning?

Vurderer du å reise til varmere strøk og oppsøke behandling der? Her er noen råd på veien for ytterligere å sikre en bedre refusjonssøknad hos Helfo.

Høsten 2017 skjerpet Helfo sin behandlingspraksis av søknader om refusjon for kostnader for behandling mottatt i EU/EØS. Med de samme reglene i bunn har Helfo endret sin tolkning av hvor mye den enkelte kan få refundert.

Her følger en oppsummering av hvilke regler som ligger til grunn, og ting som er viktig når du søker om refusjon. NRF har også noen råd for de som vurderer å oppsøke behandling i utlandet.

les mer

Delta på Revmatikerdagen 12. oktober

Revmatikerdagen er en gylden mulighet til å vise fram det gode fellesskapet i NRF og verve nye medlemmer. Lokallagene er flinke til å benytte dagen til å være synlig i lokalmiljøet og i lokalavisa. NRF sentralt byr på nye profileringsartikler til bruk på stand, og spesialskrevet og ny kronikk.

Skal man få nye medlemmer inn i laget må man iverksette aktiviteter og være synlige. Mange fylkes- og lokallag står på stand på lokale kjøpesentere og lignende, og inviterer til treff på Revmatikerdagen. Det er lurt å være tidlig ute med å bestille vårt nye profileringsmateriell som dere finner i nettbutikken til NRF.

les mer

Intervju rehabiliteringskonferanse i Haugesund, Norge

Dorothy Huskisson Hansen, direktøren fra Reuma-Sol Rehabiliteringssenter i Spania blir intervjuet av Davy Vatne under en rehabiliterings konferanse i Haugesund, Norge.