Tilbud

Vinteropphold 2018/19

Unn deg en pause fra vintermørket, og bli med til Reuma-Sol på Costa Blanca-kysten i Spania! Vi arrangerer turer på både en, to og tre uker til vinteren. Første avreise er 20. oktober, og deretter går det slag i slag til langt ut i mars. Er du på senteret i julen, spanderer Reuma-Sol festmiddag på deg! Du reiser med direktefly både fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Torp (Sandefjord).

Reuma-Sol på Costa Blanca-kysten i Spania passer utmerket for et vinteravbrekk med behagelige temperaturer og deilig klima! Senteret frister med oppvarmet innendørs svømmebasseng, gode treningsfasiliteter, velværeavdeling med frisør, hyggelig restaurant og fine fellesarealer, skandinavisktalende personale og et variert tilbud av fysikalske behandlinger. Du kan søke HELFO om refusjon av behandlinger, på samme måte som om behandlingen var i Norge.

Årets hyggelige nyhet er at vi nå inkluderer en fellestrening per uke i våre priser. Benytt derfor anledningen til å komme i litt bedre form! Treningen foregår både i gymsalen og i innendørsbassenget.

Leilighetene og hotelrommene er komfortable med gulvvarme, gode dyner, norske TV-kanaler og internett. Vi arrangerer både sosiale sammenkomster på senteret og utflukter til nærliggende byer og severdigheter. Nytt program hver uke! Et program som også inneholder tilbud om fysisk aktivitet og trening.

I vinter ønsker vi også synshemmede velkommen! I samarbeide med Norges Blindeforbund blir senteret tilrettelagt med blant annet merkede gangveier og lydfyr.

Ønsker du å være på Reuma-Sol lenger enn tre uker, se våre langtidsferier.

les mer

Bli med på HelseCamp i Spania!

Kunne du tenke deg å endre litt om på livsstilen? Få mer overskudd og balanse i livet. Da er vår HelseCamp kanskje det som skal til!

Vi byr på et spennende fellesprogram med trening, yoga, mindfulness, kostholdsråd og sosiale treffpunkt. Med fokus på dine behov og ønsker, legger vi til rette for både individuell trening og veiledning. Turer i vakker natur og salsadans blir noe av krydderet denne helgen, og du kan unne deg SPA-opplevelser og personlig pleie.

Vi bor i leiligheter på Reuma-Sol Wellness Hotel og Apartments. Deres anerkjente skandinaviske fysioterapeuter og veiledere gir deg faglige råd innen trening og livsstil, og du får mulighet til personlig veiledning og behandling.

HelseCamp starter opp fra 15. november i år, og er fra torsdag til søndag! Du må gjerne utvide oppholdet ditt hvis du ønsker, de vakre omgivelsene langs Costa Blanca-kysten med bl.a. gamlebyen i Altea kan helt sikkert friste til flere dager.

Dette er den perfekte langweekenden sammen med venner, hvor dere kan fortsette de gode vanene videre når dere kommer hjem. Bli med!

les mer