Søk rom For priser og tilgjengelighet

våre rom/vi tilbyr disse rommene

img11

Hotellrom

Antall 32
Fra 78€/Natt

Rom med frokost inkludert

Detaljer
img11

Leiligheter

Antall 44
Fra 85€/Natt

Detaljer
img11

Flerbruksrom/konferansesal

Antall 2
Henvend deg angående priser

Detaljer

Hotellets fasiliteter

Svømmebasseng

På Reuma sol har vi to store basseng. Et av disse er alltid varmet opp til å holde 34 grader. Både individuell og gruppebasert opptrening er tilgjengelig for våre gjester.

Fysioterapi

Våre fysioterapeuter tilbyr et bredt sortiment av fysikalske behandlinger, og kan sette sammen et tilpasset treningsprogram for deg.

Utflukter

Vi organiserer flere ukentlige guidede turer til nærliggende byer, strender, markeder, parker mm. Våre gjester er hjertelig velkommen på disse turene, samt komme med anbefalinger og forslag til nye utflukter.

Sykepleier

Senteret har sykepleier tilgjengelig alle hverdager. På vårt sykepleiekontor er de behjelpelig med å måle blodtrykk, generell pleie, analyser og med å tilkalle lege eller sykehus.

Restauranten

Vår restaurant tilbyr frokost, lunsj og middag, samt en veldig spennende og variert buffe. Den middelhavsinspirerte kosten er sunn og næringsrik, og er anbefalt for de med muskel skeletal sykdommer.

Flerbruksrom og konferansesaler

Ta et avbrekk fra hverdagen og nyt din konferanse i avslappede omgivelser. Vi kan by på god mat og drikke, styrke samarbeidsevnen gjennom gruppeaktiviteter, og returnere til hverdagen fornøyet og full av energi.Om Reuma-sol Senter

Reuma Sol ferie og behandlingssenter ligger idyllisk til, langs Costa Blancas spanske kyst, i et område kjent for å ha Europas beste klima, med over 300 soldager i året. Senteret ligger kun noen få kilometer fra flere spennende byer som Altea, en typisk middelhavsby med hvite hus og alternative kunstbutikker. En kort gåtur langs stranden i Albir leder deg til et lite fyr i Albir med en nydelig utsikt av det åpne hav. En kort kjøretur unna Reuma-Sol ligger også storbyen Benidorm, med et vidt spekter av moderne skyskrapere og populære sandstrender.

Våre samarbeidspartnere

Logo NRF Logo Helsereiser
Logo Universitetssykehus Logo Booking.com