Tjenester

Alle er hjertelig velkomne til Reuma-Sol ☀️

Her blir vår direktør, Dorothy, intervjuet av Davy Wathne om dette herlige stedet vårt 🌱

Fysioterapi

Alle fysioterapeutene på Reuma-Sol ferie og behandlingssenter snakker skandinavisk og spesialiserer seg i muskel og skjelettsykdommer (musculoskeletal). De tilbyr alle former for terapi, men legger størst vekt på en aktiv behandling der de jobber for å gjøre pasientens hverdag lettere.

Fysioterapeutene tilbyr mange forskjellige behandlinger. De kan også sette sammen et tilpasset treningsprogram for deg som inneholder variert trening og behandling.

les mer

Sykepleie

Senteret har sykepleier tilgjengelig alle hverdager. På vårt sykepleiekontor er de behjelpelig med å måle blodtrykk, generell pleie, analyser og med å tilkalle lege eller sykehus.

Ved akutt sykdom, vennligst kontakt resepsjonen for ytterligere assistanse.

les mer

Trening

Her på Reuma-sol tilbyr vi forskjellige treningsapparater i gymsalen, disse er våre gjester hjertelig velkommen til å benytte seg av. Vi tilbyr også gruppetreninger i gymsalen (Pilates, aerobics, cardio pump, power yoga, zumba, mm)

Svømmebasseng

På Reuma-Sol har vi tre bassenger. Et av disse er alltid varmet opp til å holde 34 grader og et er et saltvannsbasseng. Både individuell og gruppebasert opptrening er tilgjengelig for våre gjester, uavhengig av alder og fysisk utgangspunkt.

Du kan bruke treningsprogrammet fra helsedepartementet tilpasset dine behov.

Vi tilbyr et oppvarmet basseng innendørs, en badstue og et boblebad.

OBS! Fri bruk av bassenget er kun lov når ingen individuelle eller gruppevis behandlinger foregår i bassenget.

Velvære

Reuma-Sol har sin egen hudpleiesalong der det blir tilbudt behandlinger som massasje, hudpleie, manikyr, hårfjerning mm. Vi tilbyr en rekke behandlinger for å pleie deg selv litt ekstra i hverdagen.

Ta kontakt med resepsjonen for bestilling av time.

Frisør

Reuma-Sol har en egen frisørsalong der du kan klippe, style og pleie for en veldig gunstig pris. Det anbefales å booke en time i resepsjonen i god tid før ønsket tidspunkt, i tilfelle frisørsalongen har stor pågang.

Storkiosk

Vi har en liten storkiosk som tilbyr et sortiment av spanske og norske varer.

Aktiviteter

Vi organiserer flere ukentlige guidede turer til nærliggende byer, strender, markeder, parker mm. Våre gjester er hjertelig velkommen på disse turene, og samt komme med anbefalinger og forslag til nye utflukter.

Vår aktivitetsleder og resepsjonister kan også anbefale utflukter for de som vil oppleve Costa Blanca på egenhånd.

Restauranten

Vår restaurant tilbyr frokost, lunsj og middag, samt en veldig spennende og variert buffet.

Den middelhavsinspirerte kosten er sunn og næringsrik, og er anbefalt for de med muskel og skjelettsykdommer.

les mer