Tilbud

Langtidsferie vinteren 2019 2020

Vælvereavdeling

Fysioterapi

Nytt aktivitetsprogram og utflukter hver uke – velg hva du vil bli med på

Gode treningsfasiliteter

Ønsker du mer informasjon

les mer

Trygg familieferie 2019

Du kan leie en hel leilighet fra kun €595 pr uke. Leiligheten har plass til opp til fire personer.

Vi har også lekre hotellrom, hvor bestemor og bestefar, eller andre familiemedlemmer og venner kan bo.

Ønsker du mer informasjon

les mer

Bli med på HelseCamp i Spania!

Kunne du tenke deg å endre litt om på livsstilen? Få mer overskudd og balanse i livet. Da er vår HelseCamp kanskje det som skal til!

Vi byr på et spennende fellesprogram med trening, yoga, mindfulness, kostholdsråd og sosiale treffpunkt. Med fokus på dine behov og ønsker, legger vi til rette for både individuell trening og veiledning. Turer i vakker natur og salsadans blir noe av krydderet denne helgen, og du kan unne deg SPA-opplevelser og personlig pleie.

Vi bor i leiligheter på Reuma-Sol Wellness Hotel og Apartments. Deres anerkjente skandinaviske fysioterapeuter og veiledere gir deg faglige råd innen trening og livsstil, og du får mulighet til personlig veiledning og behandling.

HelseCamp starter opp fra 15. november i år, og er fra torsdag til søndag! Du må gjerne utvide oppholdet ditt hvis du ønsker, de vakre omgivelsene langs Costa Blanca-kysten med bl.a. gamlebyen i Altea kan helt sikkert friste til flere dager.

Dette er den perfekte langweekenden sammen med venner, hvor dere kan fortsette de gode vanene videre når dere kommer hjem. Bli med!

les mer